Vi söker en lysande och erfaren montör!

Är du en social och ansvarstagande person som vill arbeta på ett mindre företag där alla hjälps åt samtidigt som de har kul? Är du dessutom en erfaren montör med en koordineringsförmåga och teknikintresse? Då är det dig vi söker!

I rollen som montör på Maxel arbetar du nära både kundsupporten och lagret samtidigt som du primärt arbetar självständigt med monteringen av företagets belysningssortiment. Inledningsvis kommer du få en överlämning av insatt personal för att du därefter ska ta över det huvudsakliga ansvaret för monteringsarbetet. Förutom samarbetet i jobbsammanhang läggs vikt vid personalvänliga aktiviteter. Företaget ligger i Spånga, nära till både pendeltåg och busstation. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Maxel.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med att hantera ärenden kring monteringsarbetet och kommer till exempel att:
• Planera och organisera samt koordinera monteringsorders med kundsupport och inköp.
• Montera, demontera och anpassa belysnings-/elprodukter.
• Felsöka och reparera elprodukter.
• Märka, registrera, kontrollera och funktionstesta producerat material.

Den här tjänsten passar dig som trivs med dessa typer av uppgifter, tycker om att ha ordning och reda omkring dig och ser till att färdigställa det du påbörjat även om du arbetar med olika saker parallellt med varandra.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
• Har grundläggande el-kunskaper
• Talar och skriver svenska obehindrat då kommunikationen och instruktioner på företaget sker på svenska

Det är starkt meriterande om du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom lödning, elektronik, mekanik eller motsvarande. Det är även meriterande om du har tidigare kunskaper i Visma Business och/eller något fraktsystem t.ex. Unifaun då orderhanteringen sker i detta system, dock inget krav. I den här rollen kommer inställningen och viljan att göra ett ordentligt jobb vara avgörande tillsammans med personliga egenskaper. Som person behöver du vara ansvarstagande och ta ansvar för dina uppgifter från start till mål samt kunna driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare behöver du även ha en flexibel inställning då man ibland behöver arbeta med uppgifter parallellt.

Övrig information 

• Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
• Omfattning: Heltid.
• Lön: Enligt överenskommelse.
• Placering: Spånga, Stockholm.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, klicka här för att söka tjänsten.

__________________________________

Vi på Maxel AB är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling på ett av branschens ledande företag.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev till mattias.laser@maxel.se


Välkommen med din ansökan!

SÖK OCH HITTA

Du kan söka på produktnamn, E-nummer, artikelnummer eller gör en fritext-sökning. 

Sök


SNABBA FRAKTER

Om du lägger beställningen innan kl. 12 så skickar vi dina produkter från oss samma dag. Gäller vardagar och när du beställer lagervaror, vilket inkluderar 95% av alla ordrar!
Kontakta kundtjänst
Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer och reklamation etc.

Mån-Tor 07:30-16:30
Fre 07:30-15:00 


Ring oss:

Tel. +46 8-445 74 40

Maila oss:
kundsupport@maxel.se