SÖK OCH HITTA

Du kan söka på produktnamn, E-nummer, artikelnummer eller gör en fritext-sökning. 

HaloX-O Hus 160mm 1290-40

HaloX-O monteringssystem för platsgjuten betong.

Det mångsidiga systemet med en rad olika frontdelar för platsgjuten betong möjliggör planering och användning av praktiskt taget alla belysnings- och högtalarfabrikat, oavsett om formen är rund eller kvadratisk. För lågspänningslampor är trafotunnlar och korttunnlar komponenter i programmet. Med förlängningsringar kan även djupare belysning och högtalare monteras. Systemet kan användas vid en taktjocklek från 160 mm.

Eftermontering i prefabricerade betongtak

Detta kan genomföras med hjälp av monteringssatsen HaloX-O. När ett borrhål gjorts i taket förlängs dosan med 30 mm. Med hjälp av stödlagret i monteringssatsen skapas en monteringsenhet som placeras i jämnhöjd med takets underkant (vid användning av dosa med trafotunnel ska stödfötterna tas bort). Efter eldragningen slutförs gjutningen av taket.

Utrustad med KSK-tekonlogi

För snabb och säker elinstallationer i betongkonstruktioner. Den innovativa knock-out lösningen öppnas med ett hammarslag och låser säkert flexslangar för både M20 och M25. Inget extra jobb krävs. Ingen kapning av flexslang behövs göras.

 

PRODUKTINFORMATION
Artikelnr 9050
E-nummer 7471600

Specifikation

CE-märkt Ja

Kontakta kundtjänst
Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer och reklamation etc.

Mån-Tor 07:30-16:30
Fre 07:30-15:00 


Ring oss:

Tel. +46 8-445 74 40

Maila oss:
kundsupport@maxel.se