MAXEL AB

Maxel grundades 1933 av eldsjälen och uppfinnaren Max Laser. Max Laser, var en framstående produktutvecklare som lanserade en mängd världspatent med sina nyskapande lösningar för armaturer och ljuskällor. Max var en eldsjäl som brann för belysning och ständigt förbättrade företagets produkter.

Från rötterna i 30-talets svenska funktionalism - där konsumentnytta innebar hög kvalitet, funktion och god design - via 80- och 90-talets tekniska utveckling till dagens miljövänliga belysningslösningar som borgar för en ljusare tillvaro för alla, även i framtiden, har Maxel varit med.

Max´s son Kai Laser började jobba i företaget 1973. Under Kai´s ledning utvecklas företaget till att bli en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem. Kai inleder i början av 90-talet ett samarbete med svenska elgrossister och fram till 2005 tredubblas omsättningen, tack vare Kai´s kompromisslösa engagemang till företaget.

Idag drivs Maxel av Max sonson Mattias Laser. Maxel är ett av Sveriges äldsta och ledande företag inom belysning. 82 år och 3 generationer Laser senare genomsyras företaget fortfarande av Max Lasers passion, uppfinningsrikedom och kompromisslösa känsla för kvalitet.

SÖK OCH HITTA

Du kan söka på produktnamn, E-nummer, artikelnummer eller gör en fritext-sökning. 

Sök


SNABBA FRAKTER

Om du lägger beställningen innan kl. 12 så skickar vi dina produkter från oss samma dag. Gäller vardagar och när du beställer lagervaror, vilket inkluderar 95% av alla ordrar!
Kontakta kundtjänst
Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer och reklamation etc.

Mån-Tor 07:30-16:30
Fre 07:30-15:00 


Ring oss:

Tel. +46 8-445 74 40

Maila oss:
kundsupport@maxel.se