MAXEL AB

Maxel Belysning grundades 1933 av eldsjälen och uppfinnaren Max Laser, en framstående produktutvecklare som brann för belysning och som lanserade en mängd världspatent med sina nyskapande lösningar för armaturer och ljuskällor.

1973 började sonen Kai Laser arbeta i företaget och under Kais ledning utvecklades Maxel Belysning till en av de ledande aktörerna inom professionella belysningssystem i Sverige.

Sedan 2009 drivs Maxel Belysning av sonsonen Mattias Laser och företaget genomsyras fortfarande av den passion, uppfinningsrikedom och kompromisslösa känsla för kvalitet som Max Laser lade grunden till för omkring 85 år sedan.

Med sin gedigna historia är Maxel Belysning idag ett av Sveriges äldsta och ledande företag med stor erfarenhet och kunskap inom belysning. Företaget har ett brett belysningssortiment för såväl offentlig- som hemmiljö, både för inom- och utomhusmiljöer.

Maxel Belysning designar, tillverkar och utvecklar egna produkter och är återförsäljare för ett flertal internationella företag i Sverige. Företaget vänder sig både mot föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna.

Oavsett vem slutkunden är finns företagets kunniga ljuskonsulter, ljusdesigners och säljare alltid redo att rådgöra, planera och projektera för att hitta de bästa belysningslösningarna utifrån kundens specifika behov. Med största engagemang och kunskap levererar Maxel Belysning, såväl ur befintligt produktsortiment som med specialanpassade produkter, professionella belysningslösningar av högsta kvalitet.

SÖK OCH HITTA

Du kan söka på produktnamn, E-nummer, artikelnummer eller gör en fritext-sökning. 

Sök


SNABBA FRAKTER

Om du lägger beställningen innan kl. 12 så skickar vi dina produkter från oss samma dag. Gäller vardagar och när du beställer lagervaror, vilket inkluderar 95% av alla ordrar!
Kontakta kundtjänst
Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer och reklamation etc.

Mån-Tor 07:30-16:30
Fre 07:30-15:00 


Ring oss:

Tel. +46 8-445 74 40

Maila oss:
kundsupport@maxel.se